TECNOLUMEN 1927 asztali lámpa, króm csuklók


292 582 Ft
  • Raktáron

Ennek a dizájner terméknek a tervét 1927-ben Svédországban alkották meg. Németországban készült minőség!

Gyártó: TECNOLUMEN

Termékleírás

Ennek a dizájner terméknek a tervét 1927-ben Svédországban alkották meg. Németországban készült minőség!

Asztali lámpák

Az Asztali lámpák alkatéziséhez szánt weboldalunk, egy megbízható forrás a belső lámpák kategóriájában. Itt minden információt megtalál, amelyre szüksége van ahhoz, hogy megtalálja az Önnek megfelelő asztali lámpát. Az asztali lámpák több szempontból is hasznosak lehetnek otthonában vagy az irodában. A megfelelő fényforrás biztosítása nem csak a látás egészségére, hanem az általános hangulatra és az otthoni vagy irodai környezetre gyakorolt hatására is kihatással van. Az asztali lámpák az eredményes munka, az olvasás és a tanulás elengedhetetlen kellékei. Mint ahogy számos más belső lámpa esetében, az asztali lámpákban is bármilyen stílusban és méretben megtalálhatók. Választhatunk modern, elegáns, egyszerű vagy extravagáns stílusú lámpa közül. Azonban egy dolog, ami minden asztali lámpában közös, a megfelelő alkatrész. Az asztali lámpa alkatézise meghatározza a lámpa hatékonyságát és szépségét. A megfelelő alkatrész nélkül a lámpa nem fog megfelelően működni és nem lesz képes elég fényt biztosítani. Az asztali lámpák alkatrészei között fontos szerepet játszik az izzó, az árnyékoló és a kapcsoló. Az izzó a lámpa legfontosabb alkatrésze. Az asztali lámpák esetében általában LED vagy kompakt fénycső izzókat használnak. Ezek az izzók tartósak és biztonságosak, valamint megfelelő mennyiségű fényt biztosítanak. Az árnyékoló olyan fontos része az asztali lámpának, amely biztosítja a megfelelő mennyiségű fényt, amelyet keres. Az árnyékoló anyaga lehet üveg, műanyag, fém, textil és stb. Gondosan válassza ki a lámpa árnyékolóját az Ön kívánt stílus szerint. Az asztali lámpák kapcsolói lehetnek a lámpán találhatóak, a vezetéken, vagy akár érintőkapcsolósak is. Válassza ki a lámpához legmegfelelőbb kapcsoló típust. Az asztali lámpák alkatéziséhez szükséges alkatrészeket szakértőink ajánlásait is követve megtalálhatja weboldalunkon. Böngésszen a kínálatunkban, és ha segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot. Segítünk Önnek megtalálni a tökéletes asztali lámpát!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Formatervezett asztali lámpa Curl fehér/tükrös Formatervezett asztali lámpa Curl fehér/tükrös

A fehér alumíniumból és fröccsöntött polikarbonátból készült tükörreflektorral ellátott Curl íves LED-es asztali lámpa a talpában található kapcsolóval van felszerelve, amely a fényerőszabályzó funkciót is ellátja.

A boltba
Vintage megjelenés - asztali lámpa Fedra zöld Vintage megjelenés - asztali lámpa Fedra zöld

Az 1950-es és 1960-as évek vintage dizájnját idéző Fedra asztali lámpa fémből készült, matt felületű Fedra asztali lámpa mindenhol azonnal feltűnik. A kábelen található kapcsolóval felszerelt.

A boltba
VERPAN Pantop asztali lámpa világoskék VERPAN Pantop asztali lámpa világoskék

A Pantop asztali lámpát Verner Pantop (1926-1998) dán formatervező tervezte. Harang alakú ernyője egy kerek talapzatú kereten ül, amely szintén fémből készült. Az 1980-ban készült Pantop asztali lámpa időtlenül szép formatervezésével számos lakberendezési stílushoz illik, és kellemes akcentusvilágítással gazdagítja azokat. A tápkábelen ON/OFF reteszelővel van felszerelve. - gyártó: VERPAN

A boltba
Asztali lámpa Innovazione vas - arany Asztali lámpa Innovazione vas - arany

Az Innovazione asztali lámpa teljesen aranyszínű talppal rendelkezik, ami vonzó eleganciát kölcsönöz neki. A bézs színű szövetből készült lámpaernyő bármilyen nemes hangulathoz illik.

A boltba
New Works Bowl lámpa zöld patinás réz/füstüveg New Works Bowl lámpa zöld patinás réz/füstüveg

Füstölt üveg és rozsdamentes acél érdekes kombinációja alkotja a dán Knut Bendik Humlevik tervező Bowl design asztali lámpáját. Mivel a fényforrás az üvegen keresztül látható, dekoratív fényforrást, például rusztikus lámpát vagy izzólámpát kell választani

A boltba
TECNOLUMEN Walter Snowpel, piros asztali lámpa TECNOLUMEN Walter Snowpel, piros asztali lámpa

Ezt a dizájner terméket Walter Schnepel alkotta meg. A klasszikus és modern elemeket ötvözi egy egyedi lámpatest termékké. Németországban készült minőség!

A boltba
Virágos asztali lámpa Eleanor Tiffany stílusban Virágos asztali lámpa Eleanor Tiffany stílusban

Az Eleanor Tiffany-dizájnú lámpa ibolyával és levélzölddel varázsolja el a szobát harmonikus fénybe burkolva.

A boltba
UMAGE Eos közepes asztali lámpa fehér/sárgaréz UMAGE Eos közepes asztali lámpa fehér/sárgaréz

Az Eos közepes méretű asztali lámpa természetes libatollakkal díszített ernyővel rendelkezik. Az Eos medium sugárzóan szép fényével elegáns színt visz a nappalikba és a társalgókba.

A boltba
HerzBlut Bi Bob asztali lámpa, olajozott csomós tölgyfa/fehér HerzBlut Bi Bob asztali lámpa, olajozott csomós tölgyfa/fehér

Egy felfelé kúposodó, kétlábú váz, függőlegesen nyitott, kocka alakú textil ernyő és matt csiszolt nikkelből készült alaplap, valamint foglalat alkotja a Bi Bob asztali lámpát.- FSC tanúsítvánnyal rendelkező beszállítóktól származó, fenntartható módon előállított fa - Németországban gyártották

A boltba
UMAGE Eos mini asztali lámpa tollak barna UMAGE Eos mini asztali lámpa tollak barna

A dán UMAGE by VITA copenhagen márkájú Eos mini dizájner asztali lámpa libatollból készült lámpaernyőjével minden nappali igazi fénypontja. A háromlábú vázzal együtt az asztali lámpa tökéletesen illeszkedik a modern, skandináv hangulatú belső terekbe. Maga a design a dán tervezőtől és a vállalat társalapítójától, Søren Ravn Christensententől származik.

A boltba
A ROCK sólámpa jó érzést keltő fényt terjeszt A ROCK sólámpa jó érzést keltő fényt terjeszt

A sziklasólámpa kézzel készült, és kiváló minőségű akácfából készült talapzaton áll. A Himalájától délre, Punjabból származó kristálysó kellemes fénnyel hangulatos légkört teremt bármely helyiségben, és meleg narancssárga színével nagyon nyugtató hatású. 1,2 m-es kábellel és zsinórkapcsolóval felszerelve. A sókő súlya kb. 3 kg.

A boltba
MARSET Dipping Light S asztali lámpa fehér/grafit MARSET Dipping Light S asztali lámpa fehér/grafit

A Jordi Canudas által készített Dipping Light S LED asztali lámpa fantáziadús megjelenésével nyűgöz le, mind bekapcsolt, mind kikapcsolt állapotban. A test lakkozott fémből készült, a gömb alakú üveg lenyűgözően dekoratív árnyalatokkal. A kábelen található kapcsolóval felszerelve. - fokozatmentesen dimmelhető - villódzásmentes fény - fekete kábel

A boltba
PR Home Gabby asztali lámpa Ø25cm zöld/fehéres PR Home Gabby asztali lámpa Ø25cm zöld/fehéres

A hengeres formájú Gabby asztali lámpa zöld üvegből készült lábát pamutszövetből készült ernyővel kombinálja. Ez utóbbit növényi motívum díszíti.

A boltba
Roxie asztali lámpa, forgatható, matt fekete Roxie asztali lámpa, forgatható, matt fekete

A Roxie asztali lámpa forgatható ernyővel rendelkezik, így a fényt tetszés szerint irányíthatja. Ideális kiegészítő világításként a nappaliban egy oldalsó asztalon vagy fényforrásként egy íróasztalon. Zsinórkapcsolóval ellátott.

A boltba
Luceplan Costanzina lámpa sárgaréz rózsaszín Luceplan Costanzina lámpa sárgaréz rózsaszín

A kis Costanzina asztali lámpa a Luceplan díjnyertes Costanza lámpacsaládjából származik. Fel van szerelve a tipikus cserélhető lámpaernyővel és a filigrán be-/kikapcsolóval közvetlenül az ernyőn. A Costanzina asztali lámpa időtlen, sárgaréz színű vázzal ellátott kialakításának köszönhetően bármilyen lakótérbe illeszkedik, és számos lakberendezési stílusba beilleszthető

A boltba
Luceplan Costanza lámpa D13 sárgaréz/fekete Luceplan Costanza lámpa D13 sárgaréz/fekete

Az asztali lámpák között klasszikusnak számít a Luceplan Costanza lámpája. Meggyőzően állítható magasságú teleszkópos kerettel és praktikus érzékelős fényerőszabályzóval rendelkezik, amely négy fokozatban kényelmesen állítja be az asztali lámpa fényerejét

A boltba
Asztali lámpa Puk Maxx Table, matt króm Asztali lámpa Puk Maxx Table, matt króm

A Puk Maxx Table asztali lámpa forgatható és elfordítható a két gömbcsuklónak köszönhetően, amelyek a lámpafejhez, illetve a lámpatesthez vannak rögzítve. Így a fénysugár szöge optimálisan beállítható a személyes igényekhez. A fémes színekben pompázó stílusos kialakítás szinte bármilyen modern enteriőrbe beilleszthető.

A boltba
Adam akkus LED asztalilámpa, szürke Adam akkus LED asztalilámpa, szürke

Az akkumulátorral működő Adam LED asztali lámpa sokféleképpen használható a lakótérben. USB töltőkábellel és dugaszolható tápegységgel. Integrált indukciós felület a mobiltelefonok vezeték nélküli töltéséhez.

A boltba
Asztali lámpa SM-542G szürke Asztali lámpa SM-542G szürke

Az SM-542G szürke színű asztali lámpa tökéletes választás lehet otthoni vagy irodai felhasználásra. A modern és elegáns designja azonnal vonzza a figyelmet, miközben a praktikus funkciói még inkább meggyőzik a vásárlót. A lámpa könnyen beállítható és irányítható, így tökéletes megvilágítást biztosít minden helyiségben. A szürke szín elegáns megjelenést kölcsönöz a térnek, és könnyen kombinálható bármilyen

A boltba
Asztali világítás 20211 fém, 47 cm, matt arany Asztali világítás 20211 fém, 47 cm, matt arany

Ez a 20211-es asztali lámpa teljes egészében fémből készült, és modern megjelenésével számos berendezési változatba illeszkedik. A kábelen található kapcsolóval van felszerelve.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
Fila 3 PACK - zokni F9505-321 35-38
3 030 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 6%
Elaina mennyezeti lámpa, három izzós, sárgaréz
45 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
AUTHORITY-CJ_BOMBER_red Piros M
39 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Salerno lámpaernyő, Ø 16 cm, füstszürke
11 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
YUNI Egzotikus állólámpa 150 cm
100 798 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Casablanca Mesa - két-izzós függő lámpa
342 196 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Forestier Bambusz függőlámpa fekete háromfényű
203 632 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Vibia Mayfair - LED állólámpa, grafitszürke
475 989 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
NORTHFINDER-ADDILYN -285-bluemelange Kék S
17 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
FLOS Oblique Floor LED állólámpa, 927, zsálya
227 565 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Quitani Zino LED függőlámpa arany pala 114 cm
200 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
Heavy Tools Férfi pólóing Dexter C7S24219WH L
9 690 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben