UMAGE Carmina Mini lámpa fehér/háromlábú állvány w


40 379 Ft
  • Raktáron

Az állítható magasságú állvány lehetővé teszi a Carmina Mini asztali lámpa rugalmas használatát. Van egy magas és egy alacsony pozíció, amely szintén csökkenti a három láb átmérőjét. A stabil, minimalista kialakításnak köszönhetően a talapzat nem vonja el a figyelmet a lenyűgöző árnyékolóról, amely több, hullámszerűen egymáshoz illesztett alkatrészből áll.

Gyártó: UMAGE

Termékleírás

Az állítható magasságú állvány lehetővé teszi a Carmina Mini asztali lámpa rugalmas használatát. Van egy magas és egy alacsony pozíció, amely szintén csökkenti a három láb átmérőjét. A stabil, minimalista kialakításnak köszönhetően a talapzat nem vonja el a figyelmet a lenyűgöző árnyékolóról, amely több, hullámszerűen egymáshoz illesztett alkatrészből áll.

Ablakpárkány lámpák

Üdvözlöm a weboldalunkon, ahol bemutatjuk az Ablakpárkány lámpákat az alkatéziséhez! Ha lakásfelújításon gondolkodik, vagy csak szeretné feldobni az otthona hangulatát, akkor jó helyen jár. Az Ablakpárkány lámpák a Függőlámpák & Csillárok kategóriába tartoznak, ami a leginkább fénnyel és stílussal teli termékekről szól. Az ablakpárkány lámpák kiváló megoldást nyújtanak, ha szeretné felhasználni az ablakpárkányt a lakásában. Ezek a lámpák praktikusak és elegánsak, mert egyetlen termékben kombinálják az ülést, az asztalt és a világítást. A legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, hogy olyan világítóberendezéseket kínáljunk, amelyek kielégítik az Ön igényeit. Az ablakpárkány lámpák tökéletesen illeszkednek minden típusú ablakpárkányhoz, így akkor is könnyedén használhatóak, ha a hely korlátozott. Ezenkívül gyakorlati megoldást kínálunk, hogy a lámpatestet könnyedén és gyorsan be- és kikapcsolhassa. Nem kell aggódnia a különböző beállítások miatt sem, hiszen könnyedén módosíthatja a fényerőt és a hangulatot az adott pillanatnak megfelelően. Az ablakpárkány lámpák többféle stílusban érhetők el, hogy mindenki megtalálhassa az otthonához leginkább illőt. Legyen szó modern, minimalistáról vagy klasszikusról, nálunk mindent megtalál, amit keres. Az elegáns és stílusos kivitelezésnek köszönhetően az ablakpárkány lámpák minden helyiségben remekül mutatnak, legyen szó a nappaliról, hálószobáról vagy étkezőről. Nem csak az esztétikai értékek miatt érdemes az ablakpárkány lámpák mellett dönteni, hanem az energiatakarékosságuk miatt is. Az általunk kínált LED-es világításnak köszönhetően az ablakpárkány lámpák kevesebb energiát fogyasztanak, így hosszú távon jelentős megtakarítást érhet el a villanyszámlában. Környezettudatos megoldást kínálunk, mert fontosnak tartjuk az otthona és a bolygónk védelmét. Böngéssze át weboldalunkat, ahol megtalálja a legfrissebb és legdivatosabb ablakpárkány lámpákat az alkatéziséhez. Ha kérdése van a termékekkel kapcsolatban, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Készséggel állunk rendelkezésére, hogy segíthessünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb ablakpárkány lámpát.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Fehér textil asztali lámpa Clarie Fehér textil asztali lámpa Clarie

A Clarie diszkrét fehér textilárnyékolójával mindig pozitívan tűnik ki, és kellemes kiegészítő fényt biztosít. A vas optikájú fém alapzat teszi teljessé az összképet.

A boltba
Artemide Dalù formatervezett asztali lámpa fehér Artemide Dalù formatervezett asztali lámpa fehér

A Dalú asztali lámpa a dizájnerlámpák egyik modern klasszikusa, amelyet ebben a változatban az Artemide új kiadásban gyárt. Két egymásra helyezett, hőre lágyuló műanyagból készült félgömb alakú kivágás alkotja a szerkezetet; a felső részen foglalat található. - Tervezte: Vico Magistretti

A boltba
Claire asztali lámpa szürke szövet ernyővel Claire asztali lámpa szürke szövet ernyővel

Az elegáns szürke textilárnyékolóval a Clarie mindig pozitívan tűnik ki, és kellemes kiegészítő fényt biztosít. A vas optikájú fém alapzat teszi teljessé az összképet.

A boltba
Asztali lámpa Nidia bézs Asztali lámpa Nidia bézs

A klasszikus formájú, fémből és szövetből készült NIDIA lámpával kellemes fényt biztosíthatunk a hálószobában és a nappaliban egyaránt. A NIDIA kapcsolóval van felszerelve, és barna vagy bézs színben kapható.

A boltba
Daszes asztali lámpa Solisti Cavallo Daszes asztali lámpa Solisti Cavallo

A SOLISTI CAVALLO ideálisan illeszkedik a lovak szerelmeseinek lakókörnyezetébe: a lámpa talapzatán egy kis dekoratív ló áll. A SOLISTI CAVALLO lámpát egy ovális, ekrü színű textil lámpaernyő koronázza, amely lágy fényt áraszt.

A boltba
Asztali lámpa Lily Piccolo, Ø 33 cm, arany Asztali lámpa Lily Piccolo, Ø 33 cm, arany

A Lily asztali lámpa vasból készült, gömb alakú ernyőjével ragad magával, amely az anyaghálóban lévő nyílásoknak köszönhetően különleges világítási hangulatot teremt

A boltba
Asztali lámpa Mattia, ovális, kettős, fehér/ezüst Asztali lámpa Mattia, ovális, kettős, fehér/ezüst

A Mattia asztali lámpa ovális chintz árnyékolója egy külső fehér és egy belső ezüst gömbből áll. A vaskeret és a strukturált talapzat szintén ezüstös kivitelben ragyog.

A boltba
Windlight Shirley Tiffany stílusban Windlight Shirley Tiffany stílusban

A Tiffany-dizájnú Shirley egy rendkívül dekoratív virágmotívumot díszít finom lila és zöld színekben. A művészi üvegárnyékoló meleg fényt biztosít.

A boltba
Martinelli Luce Pulce asztali lámpa, kék Martinelli Luce Pulce asztali lámpa, kék

A Pulce asztali lámpa egy fényes lakkozott alumíniumból készült hengeres talapzatból és egy opálüvegből készült gömb alakú ernyőből áll. Utóbbi egyik oldala felveszi az alap színét és enyhén csillog, míg az opálos oldal szórt fényt ad - Design by Emiliana Martinelli

A boltba
OLEV Drum designer lámpa, akku, fa/fekete OLEV Drum designer lámpa, akku, fa/fekete

Az elemmel működő Drum LED-es asztali lámpa könnyű körtefából készült állványkerettel van felszerelve. A lámpa lakkozott fémből készült kerek ernyővel rendelkezik, amely finoman lefelé sugározza a beépített LED fényét. Az árnyékoló alján érintésvezérlésű fényerőszabályzóval felszerelt; tompítás-melegítés; töltőkábellel együtt. - Marc Sadler tervezte

A boltba
ALMUT 0239 lámpa, vegán, dió/dió ALMUT 0239 lámpa, vegán, dió/dió

Ez a 0239-es sorozatú asztali lámpa az Almut von Wildheim kiváló minőségű terméke. A hengeres formájú lámpa minimalista esztétikájával, valamint a felhasznált diófa természetes ragyogásával győz meg. A gyártás vegán és fenntartható Európában; nem használnak műanyagot vagy állati eredetű anyagokat. A csomagolás is újrahasznosítható.

A boltba
ALMUT 0239 lámpa, tartós, cirbolyafenyő/rózsaszín ALMUT 0239 lámpa, tartós, cirbolyafenyő/rózsaszín

Ez a 0239-es sorozatú asztali lámpa az Almut von Wildheim kiváló minőségű terméke. A hengeres formájú lámpa minimalista esztétikájával, valamint a felhasznált fenyőfa természetes ragyogásával győz meg. A gyártás vegán és fenntartható Európában; nem használnak műanyagot vagy állati eredetű anyagokat. A csomagolás is újrahasznosítható.

A boltba
Asztali lámpa Lunar aranyozott lábbal, Ø 20 cm Asztali lámpa Lunar aranyozott lábbal, Ø 20 cm

Elegáns és modern, a Lunar asztali lámpa kúpos talppal, csiszolt sárgarézből és fúvott, gömb alakú, matt üvegből készült ernyővel. Dimmer kapcsolóval felszerelt.

A boltba
Bombo asztali l., matt üveg, magasság 18cm, Ø 19cm Bombo asztali l., matt üveg, magasság 18cm, Ø 19cm

A Bombo asztali lámpa fúvott matt üvegből készült, lapított gömb alakú ernyőből áll. Működés közben az üveg egyenletesen világít, és minden irányban lágy fénnyel tölti meg a helyiséget. - a kábelen lévő fényerőszabályzóval

A boltba
Asztali lámpa Reflections 58 cm Asztali lámpa Reflections 58 cm

A Reflections tükörüvegből és műselyemből készült időtlen dizájnnal nyűgöz le, és kellemes fényt biztosít

A boltba
Jon asztali lámpa kerámia talppal, szürke Jon asztali lámpa kerámia talppal, szürke

A Jon asztali lámpa kerek, fehér színű textilárnyékolóval rendelkezik, amely vakításmentes fényeloszlást biztosít. A lámpa alapja kerámiából készült, és gyémántmintával díszített. Különösen az éjjeliszekrényen elhelyezett asztali lámpa hangsúlyozza a hangulatos és otthonos berendezési stílust.

A boltba
UMAGE Carmina Mini rózsaszín/háromlábú alap w UMAGE Carmina Mini rózsaszín/háromlábú alap w

Az állítható magasságú állvány lehetővé teszi a Carmina Mini asztali lámpa rugalmas használatát. Van egy magas és egy alacsony pozíció, amely szintén csökkenti a három láb átmérőjét. A stabil, minimalista kialakításnak köszönhetően a talapzat nem vonja el a figyelmet a lenyűgöző árnyékolóról, amely több, hullámszerűen egymáshoz illesztett alkatrészből áll.

A boltba
Asztali világítás Glas, fehér Ø 17 cm Asztali világítás Glas, fehér Ø 17 cm

Az üveg asztali lámpa teljes egészében fényes opálüvegből készült, és dekoratív megjelenésével, valamint lágy fénykibocsátásával hozzájárul a hangulatos környezethez - Made in Germany

A boltba
Asztali világítás Takai textilből és márványból Asztali világítás Takai textilből és márványból

Sofie Lefèvre tervező ikonikus Takai asztali lámpáját az építészeti brutalizmus ihlette, ahol az anyag, a textúra és a tapintás a legfontosabb. A lenyűgöző, világos szövetből készült lámpabúra szinte lebegni látszik a tömör barna márványból készült talapzat felett. A Takai egy gyönyörű statement darab, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy sokféle szögből nézzük. A barna márvány, a vászon és a fényezett

A boltba
OLEV Makà LED-es asztali lámpa újratölthető akkumulátorral, fényesre OLEV Makà LED-es asztali lámpa újratölthető akkumulátorral, fényesre

A Makà egy LED-es asztali lámpa az OLEV-től, amely teljes egészében fémből készült, és a csonka kúp változataként tervezték. A beépített újratölthető akkumulátornak köszönhetően (USB töltőkábel tartozék) vezeték nélkül biztosítja a fényt. Dimmerrel és dim-to-warm funkcióval van felszerelve (a színhőmérséklet csökkenése a fénykibocsátás csökkentésekor). Marc Sadler tervezte.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VOXX-AVION LIGHT GREY Szürke 35/38
1 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Nikkel lámpa Lilly szövet ernyővel, 22
36 866 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
B+M LEUCHTEN Astra LED-es asztali lámpa, nikkel
160 869 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
LED munkaállomás lámpa MAULintro álló lábbal
96 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Milan Polifemo mennyezeti lámpa kétszínű fehér
89 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Pauleen Go for Glow lámpa kerámia alapzattal
23 490 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
TREZETA-Argo WP dark brown Barna 46
32 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
VOLCANO-B-DAFNE-101-BEIGE Bézs L
10 400 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
GOOD & MOJO Merapi lógó lámpa 30x30 fekete
53 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
ONLY Női kabát ONLSOHO Slim Fit 15149366 Walnut M
9 480 Ft
Az ár frissült 31.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Moschino Moschino Femme - EDT 75 ml
15 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Calvin Klein Női bikini felső Triangle KW0KW02488-0GM L
16 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Ellesse Póló Azzina Navy Sötétkék EUR M
10 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben