Guerlain Habit Rouge - EDT 50 ml


22 670 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

A Guerlain Habit Rouge Eau De Toilette egy keleti-fás illata gazdag összetételű férfiak számára. A narancs, bazsalikom, bergamott, brazil rózsafa, citrom, lime és mandarin tökéletes keveréke, majd szegfű, szantálfa, pacsuli, fahéj, jázmin, cédrus és rózsa keveréke. Bőrrel, borostyánnal, tölgyfa mohaval, vanília, benzoingyanta és labdanummal lezárva.

EAN: 3346470304819

Gyártó: Guerlain

Termékleírás

A Guerlain Habit Rouge Eau De Toilette egy keleti-fás illata gazdag összetételű férfiak számára. A narancs, bazsalikom, bergamott, brazil rózsafa, citrom, lime és mandarin tökéletes keveréke, majd szegfű, szantálfa, pacsuli, fahéj, jázmin, cédrus és rózsa keveréke. Bőrrel, borostyánnal, tölgyfa mohaval, vanília, benzoingyanta és labdanummal lezárva.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mit is takar ez a fogalom. Az EDT az egyik legnépszerűbb parfüm típus, amelynek alapja a meghatározott arányú illóolaj és alkohol keveréke. Az EDT célja, hogy a parfüm hosszantartó, kellemes illatot biztosítson és a felhasználó érzéki élményben részesüljön. Az EDT alapvetően háromféle illatkomponenst tartalmaz, amelyek az illat élettartamát és összetettségét határozzák meg: a fejillat, a szívillat és az alapillat. A fejillat azonnal érezhető a felvitelkor, aztán az illat átmenetet képez a szívillatba, amely az illatmag azon része, amely a parfümözött azonosíthatóvá teszi. Az alapillat az illat hosszantartó része, amit a parfüm hordozója érezhet minden mozdulatánál. Az EDT illatok összetettsége és ötvözése a parfüm tervezőjének egyedi stílusának eredménye. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez az illóolaj és alkohol keverékéhez még számos egyéb összetevőt adunk, például a víz és az észterek, amelyek javítják a parfüm állóképességét, kenhetőségét és ragaszkodását a bőrhöz. A parfüm különféle árnyalatú, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes EDT-t, legyen az friss, virágos vagy édeskés. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt számos aromás összetevő, például a mandarin, a bergamott, a rózsa, a levendula vagy a cédrus, mind a természetből származnak. A parfümgyártók legjobb minőségű és fenntartható forrásokból származó összetevőket használnak, és az EDT-t olyan környezetbarát csomagolásban kínálják, amely fenntartható és újrahasznosítható. Az EDT parfümök kiemelkedő tulajdonsága, hogy könnyedén felhordhatóak és hosszantartó, kellemes illattal bírnak, így bármely alkalomra alkalmasak. Az EDT-k időtállóak és kifinomultak, és azok számára is megfelelőek, akik érzékeny bőrűek, mivel nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt összetevők és az EDT-k előállításához szükséges folyamatok biztonságosak és megbízhatóak, ami fontos szempont a parfüm iránti növekvő keresletnek köszönhetően. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt összetevők újrahasznosíthatóak, így az EDT-k környezetbarát termékek is lehetnek. Ha minőségi parfümre vágyik, válassza a Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez készült parfümöket, amelyek rafinált és elegáns illattal rendelkeznek, és hosszú órákig tartanak. Az EDT parfümök a tökéletes választás azoknak, akik szeretnének jól illatozni bármilyen alkalomra.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Meghatározás Férfiaknak
Típus Toalettvíz
Fő illat Orientális
Mellék illat Fás
Fej bergamott, citrom, narancs, bazsalikom, mandarin, rózsafa, lime
Szív cédrusfa, jázmin, pacsuli, rózsa, szantálfa, fahéj, szegfű
Alapillat tölgymoha, borostyán, labdánum, vanília, benzoin, bőr
Az illat jellemzői orientális, fás
Származási hely Franciaország
Mennyiség 50 ml
Összetevő bergamott, cédrusfa, citrom, tölgymoha, borostyán, jázmin, labdánum, pacsuli, narancs, rózsa, szantálfa, vanília, benzoin, bazsalikom, mandarin, fahéj, rózsafa, szegfű, lime, bőr
0 Ft

Guess Seductive - EDT 75 ml Guess Seductive - EDT 75 ml

Csábító gyümölcsös-virágos illat nők számára a Guess márkától. Ez az érzéki és mámorító gyümölcs-, virág- és vaníliaillat Veronique Nyberg vezényletével jött létre. Az illat kezdetén körtét, fekete ribizlit és bergamottot találunk, a szívben jázmin, narancsvirág és írisz gyökér található. Az illat alapját a tömjén, a kasmírfa és a vanília képezi. Az illat 2010-ben került a piacra.

A boltba
Trussardi Uomo 2011 - EDT 50 ml Trussardi Uomo 2011 - EDT 50 ml

Trussardi ünnepelte századik alapító 2011-ben Az ünnepség is üzembe egy pár illat Donna Trussardi Trussardi Uomo és. Feladatuk az, hogy meggyőzze őket, hogy hírnevet a márka Trussardi elsősorban kemény és becsületes munkával. Mindkét új vonalak általuk a memória az első illatát Trussardi, amely kerültek a nyolcvanas években a múlt században, és amely ma is egy felejthetetlen készítmények. Trussardi

A boltba
Trussardi Delicate Rose - EDT 30 ml Trussardi Delicate Rose - EDT 30 ml

A 2012 őszén bevezetett márka Trussardi piaci illat elemzi Delicate Rose. A természet ezt az illatot lehet leírni, mint nagyon nőies, energikus és modern érzéki és elegáns árnyalatok. Abban a pillanatban lenyűgözi az érzékeit frissességét. Vitality kumquat és pezsgő hangok yuzuval megfelel tisztaság bambusz. Nőiesség és csemege a csillagok ezt az illatot. Együtt olyan átlátható lótuszvirág ritka jegyzetek

A boltba
Guess Dare - EDT 100 ml Guess Dare - EDT 100 ml

A Guess márka új Dare női parfümmel lép a piacra, amely izgalmas, provokatív és kellemes érzéseket kelt. Könnyű pézsmával kombinált virágos-fás tónusokkal vonz. A kompozíció egy szenvedélyes koktélt kínál, amely magára vonzza a figyelmet, és egzotikus árnyalatok alapján játszik kifinomultan és modern módon. A Guess kollekció új illata üvegpalackban érkezik, a részleteket kiegészítve a Guess kollekció

A boltba
Guerlain L’Homme Ideal - EDT 100 ml Guerlain L’Homme Ideal - EDT 100 ml

A Guerlain L‘Homme Ideal egy fás-aromás illat férfiaknak. Fejjegyét a citrusok, a rozmaring és a narancsfavirág alkotja. Szívjegyében a tonkabab és a mandula érezhető. Magát az illatot a vetiver, a cédrus és a bőr zárják. Az illat 2014-ben került a piacra.

A boltba
STR8 Live True - EDT 100 ml STR8 Live True - EDT 100 ml

Élvezze az élet minden másodpercét a STR8 Live True friss férfi illattal. A Live True lenyűgözi érzékeit a friss citrom és a féktelen óceán robbanásával. Az illat szíve tüzes borssal és eukaliptusszal dobog, és a férfiasságot megerősíti a cédrusfa és az ambergris tónusok kombinációja az alapillatban.

A boltba
Abercrombie & Fitch First Instinct - EDT 100 ml Abercrombie & Fitch First Instinct - EDT 100 ml

A First Instinct egy fougere-friss férfi illat az Abercrombie & Fitch termékcsaládból. Ezt az illatot 2016-ban hozták létre, egyesíti a gyümölcsöket, a citrusokat és az egyéb tónusokat, ezért megfelelő frissitőként szolgál.

A boltba
Mont Blanc Legend Spirit - EDT 30 ml Mont Blanc Legend Spirit - EDT 30 ml

Legend Spirit a Mont Blanc márkától egy friss, fás illat férfiaknak, akik szeretik a kalandot és a szabadságot. Az illat a 2011-es Spirit szellemét követi, amely inspirálta ezt illatot. Hagyja magát elvarázsolni a frissességgel, amellyel szó szerint fel van töltve ez a parfüm.

A boltba
Bruno Banani Woman´s Best - EDT 30 ml Bruno Banani Woman´s Best - EDT 30 ml

A Woman´s Best a Bruno Banani márkától egy női illat, tele lédús gyümölcsökkel. Kezdetben a grapefruit, a narancs és az őszibarack friss tónusait élvezheti. Az illat szíve gránátalmát, körte sorbetet és rózsát tartalmaz. Az alapillat szantálfát, tonkababot és vad bogyós gyümölcsökből álló panna cott-át tartalmaz. A Woman\'s Best olyan, mint egy desszert, amelynek egyetlen nő sem tud ellenállni.

A boltba
Diesel Only The Brave Street - EDT 125 ml Diesel Only The Brave Street - EDT 125 ml

Az Only The Brave Street egy fás-fűszeres illat a férfiaknak. A fejillat összetevői közé tartozik a bazsalikom, alma, bergamott és kakukkfű. A likőr, a kardamom és a hedon illatjegyei rejtőznek a szívillatban. A kompozíciót a cédrus, vetiver, édes vanília, borostyánfa és pacsuli kombinációja zárja. Az illat 2018-ban került a piacra.

A boltba
Moschino So Real Cheap & Chic - EDT 100 ml Moschino So Real Cheap & Chic - EDT 100 ml

A So Real Cheap & Chic a Cheap & Chic kollekcióból egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A gyümölcsös fejillatban mandarin, keserű narancs, málna, fekete ribizli és szorbet rejtőzik. Jázmin, magnólia és rózsaszín bazsarózsa keverednek a virágos szívillatban. Végül cédrusfa, pézsma, tölgy moha és ambroxán kombináciüja zárja a kompozíciót. Az illat 2017-ben került a piacra.

A boltba
Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

Finom citrusos-fás illat, amely ellenállhatatlan csókvágyat vált ki. Az Aqua Vitae friss, bár fás jegyeket tartalmaz. A kalábriai bergamott és a mandarin keveréke, lágy vanília és meleg guaiac fa illatával elvarázsol. Az illat 2013-ban került a piacra.

A boltba
Moschino Toy 2 Bubble Gum - EDT 100 ml Moschino Toy 2 Bubble Gum - EDT 100 ml

Moschino átveszi Toy 2 illatának egy változatát, és Toy2 Bubble Gum-ra változtatja. Élénk akkorddal teli esszenciájával tűnik ki, édes és fűszeres aromával kombinálva, a kandírozott citrusféléknek köszönhetően, amelyek az őszibarack és a fűszerek lédússágával párosulnak. Egy elegáns fa és pézsma háttérrel rendelkező koktélra emlékeztet. Fiatal nők számára készült, akik mindenre képesek. Az illat 2021-ben

A boltba
Antonio Banderas Radiant Seduction In Black - EDT 100 ml Antonio Banderas Radiant Seduction In Black - EDT 100 ml

Antonio Banderas márkától származó Radiant Seduction In Black egy aromás illat. Frissességével és egyszerűségével fog elvarázsolni. Fejjegyei a grapefruit, a lime, a mandarin és a menta, muskátlival és fekete teával kombinálva. Az egész illat borostyánnal, pacsulival és cédrussal záródik. Légy elbűvölő egy 2016-ban piacra dobott parfümmel.

A boltba
Mercedes-Benz Mercedes-Benz Club - EDT 100 ml Mercedes-Benz Mercedes-Benz Club - EDT 100 ml

A Mercedes-Benz Club egy aromás illat a férfiak számára a 2013-as évből. Az illat tele van friss citrusokkal, amelyek vizes jegyekkel, fűszerekkel és pacsulival keveredve egy modern férfi illatot alkotnak. A fás jegyek és az ambroxán intenzitást kölcsönöznek a Mercedes-Benz Club illatának. A Mercedes-Benz Club egy karizmatikus ember szimbóluma.

A boltba
Baldessarini Cool Force - EDT 90 ml Baldessarini Cool Force - EDT 90 ml

Törje meg a hétköznapokat a Cool Force by Baldessarini rendkívüli illatával. Hűvös erő a felelős férfiak számára. Rózsafa, szicíliai bergamott, mirtusz és kardámom állítja be az ütemet. Szívében friss tengeri jegyek, neroli, calone és clary zsálya érezhető. Az alapillatot a pacsuli, cédrus, szantálfa és pézsma kombinációja zárja. Az eau de toilette megalkotója Vincent Schaller, aki 2017 elején dobta

A boltba
Elizabeth Arden White Tea - EDT 30 ml Elizabeth Arden White Tea - EDT 30 ml

A White Tea a megegyező nevű kollekcióból egy pézsmás, keleties-virágos illat nőknek. A fejjegy mandarint, zsályát, páfrányt és tengeri jegyeket tartalmaz. A szívjegy matét, fehér teát és fehér íriszt A kompozíciót az ámbra, az illatos ábelfű, a tonkabab és az egzotikus fák tetőzik be. 2017-ben debütált.

A boltba
Chanel Chance Eau Fraiche - EDT 35 ml Chanel Chance Eau Fraiche - EDT 35 ml

A Chance Eau Fraiche még könnyebb mint valaha! Mindenütt jelen van, de könnyű, mint a szellő; ez az illat minden pillanatban meglepetést okoz. A Chance Eau Fraiche csomagolása ismét egy fémabronccsal körbevett, kör alakú üvegcse. A korlátlan erő hangsúlyozására csillogó zöld színű. Kupakja, mintha csak be lenne fagyva, egy jégkockára emlékeztet. Minden részlet a frissesség érzetét kelti. Egy váratlan

A boltba
Mexx Simply For Him - EDT 50 ml Mexx Simply For Him - EDT 50 ml

A Mexx Simply For Him egy frissítően elegáns illat, amely megragadja az egyszerűség lényegét. Tiszta, vegán összetétele a természet ihlette: több mint 90%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, beleértve a természetes alkoholt és vizet. Az illat nem tartalmaz felesleges összetevőket. Bőrgyógyászatilag tesztelték, és minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is. Kezdetben érezni

A boltba
Bvlgari Pour Homme - EDT 100 ml Bvlgari Pour Homme - EDT 100 ml

Az eddig létrehozott egyéb parfümöktól a Bvlgari Pour Homme különbözik a tea összetételében. Ez alkalommal, az illatos Darjeeling teát választották, amelynek aromája jellemzi a citrusos és a vízi tónusokat a parfüm fejillatában. A kezdeti frissességérzetet egyszerű, de intenzív parfüm szívjegyek követték, még inkább a bors fűszeres jegyzetei és a rózsafa száraz tónusai miatt. A klasszikus és modern

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben