Guess Seductive Flirt - EDT 75 ml


7 420 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

Ha egy könnyed, gyümölcsös illatra van szüksége, akkor a Seductive Flirt lesz a kiváló választás. Tökéletes gyümölcsös-virágos ínyenc illat, mely elindít egy nyáron csókkal teli nyári romantikát. Az illat a bergamott, a körte és a fekete ribizli tónusával kezdődik. A szív felé halad, amely tele van jázminnal, narancsvirággal és íriszgyökérrel. Tömjén vaníliával és kasmírfával teszi teljessé a komp

EAN: 85715331304

Gyártó: Guess

Termékleírás

Ha egy könnyed, gyümölcsös illatra van szüksége, akkor a Seductive Flirt lesz a kiváló választás. Tökéletes gyümölcsös-virágos ínyenc illat, mely elindít egy nyáron csókkal teli nyári romantikát. Az illat a bergamott, a körte és a fekete ribizli tónusával kezdődik. A szív felé halad, amely tele van jázminnal, narancsvirággal és íriszgyökérrel. Tömjén vaníliával és kasmírfával teszi teljessé a kompozíciót.

Toalett vizek (EDT)

A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mit is takar ez a fogalom. Az EDT az egyik legnépszerűbb parfüm típus, amelynek alapja a meghatározott arányú illóolaj és alkohol keveréke. Az EDT célja, hogy a parfüm hosszantartó, kellemes illatot biztosítson és a felhasználó érzéki élményben részesüljön. Az EDT alapvetően háromféle illatkomponenst tartalmaz, amelyek az illat élettartamát és összetettségét határozzák meg: a fejillat, a szívillat és az alapillat. A fejillat azonnal érezhető a felvitelkor, aztán az illat átmenetet képez a szívillatba, amely az illatmag azon része, amely a parfümözött azonosíthatóvá teszi. Az alapillat az illat hosszantartó része, amit a parfüm hordozója érezhet minden mozdulatánál. Az EDT illatok összetettsége és ötvözése a parfüm tervezőjének egyedi stílusának eredménye. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez az illóolaj és alkohol keverékéhez még számos egyéb összetevőt adunk, például a víz és az észterek, amelyek javítják a parfüm állóképességét, kenhetőségét és ragaszkodását a bőrhöz. A parfüm különféle árnyalatú, így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes EDT-t, legyen az friss, virágos vagy édeskés. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt számos aromás összetevő, például a mandarin, a bergamott, a rózsa, a levendula vagy a cédrus, mind a természetből származnak. A parfümgyártók legjobb minőségű és fenntartható forrásokból származó összetevőket használnak, és az EDT-t olyan környezetbarát csomagolásban kínálják, amely fenntartható és újrahasznosítható. Az EDT parfümök kiemelkedő tulajdonsága, hogy könnyedén felhordhatóak és hosszantartó, kellemes illattal bírnak, így bármely alkalomra alkalmasak. Az EDT-k időtállóak és kifinomultak, és azok számára is megfelelőek, akik érzékeny bőrűek, mivel nem tartalmaznak káros vegyi anyagokat. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt összetevők és az EDT-k előállításához szükséges folyamatok biztonságosak és megbízhatóak, ami fontos szempont a parfüm iránti növekvő keresletnek köszönhetően. A Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez használt összetevők újrahasznosíthatóak, így az EDT-k környezetbarát termékek is lehetnek. Ha minőségi parfümre vágyik, válassza a Toalett vizek (EDT) alkatéziséhez készült parfümöket, amelyek rafinált és elegáns illattal rendelkeznek, és hosszú órákig tartanak. Az EDT parfümök a tökéletes választás azoknak, akik szeretnének jól illatozni bármilyen alkalomra.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyiség 75 ml
Típus Toalettvíz
Meghatározás Nőknek
Fő illat Virág
Mellék illat Gyümölcs
Fej bergamott, fekete ribizli, körte
Szív jázmin, narancsfavirág, íriszgyökér
Alapillat vanília, tömjén, kasmírfa
Az illat jellemzői virágos, gyümölcsös
Összetevő bergamott, jázmin, narancsfavirág, vanília, íriszgyökér, fekete ribizli, körte, tömjén, kasmírfa
0 Ft

Guess Seductive - EDT 2 ml - illatminta spray-vel Guess Seductive - EDT 2 ml - illatminta spray-vel

Csábító gyümölcsös-virágos illat nők számára a Guess márkától. Ez az érzéki és mámorító gyümölcs-, virág- és vaníliaillat Veronique Nyberg vezényletével jött létre. Az illat kezdetén körtét, fekete ribizlit és bergamottot találunk, a szívben jázmin, narancsvirág és írisz gyökér található. Az illat alapját a tömjén, a kasmírfa és a vanília képezi. Az illat 2010-ben került a piacra.

A boltba
Hermes Voyage D´ Hermes - EDT (plnitelná) 35 ml Hermes Voyage D´ Hermes - EDT (plnitelná) 35 ml

A Voyage D´ Hermes Eau de Toilette bolyhos-fás illat férfiaknak és nőknek (unisex). Az illat bevezetője a citrus - citromot, fűszereket és kardamomot tartalmaz. Az illat szíve virágos, tea, zöld és virágos tónusokból áll, az illat alapját pedig a pézsma és a fás árnyalatok kombinálják. Az illat 2010 -ben jelent meg.

A boltba
Trussardi My Land - EDT 50 ml Trussardi My Land - EDT 50 ml

A My Land a Trussardi friss, fougere-fás illata férfiaknak. Először 2012-ben mutatták be a nagyközönségnek - ennek az illatnak a szerzője Alexandra Kosinski. Nem fogsz elveszni a világban ezzel a kifinomult és energikus, eleganciával teli illattal!

A boltba
STR8 Live True - EDT 100 ml STR8 Live True - EDT 100 ml

Élvezze az élet minden másodpercét a STR8 Live True friss férfi illattal. A Live True lenyűgözi érzékeit a friss citrom és a féktelen óceán robbanásával. Az illat szíve tüzes borssal és eukaliptusszal dobog, és a férfiasságot megerősíti a cédrusfa és az ambergris tónusok kombinációja az alapillatban.

A boltba
Salvatore Ferragamo Uomo - EDT 50 ml Salvatore Ferragamo Uomo - EDT 50 ml

Uomo - egy férfias, keleties-fás, friss illat a Salvatore Ferragamo márkától melyet 2016-ban Alberto Morillas és Aurelien Guichard alkotott. A nyitóillatban bergamott, kardámom, fekete bors, a szívben ámbra, édes jegyek, narancsvirág, a befejezésben pedig tonkabab, szantálfa és kasmírfa rejtőzik. Az Uomo Salvatore Ferragamo egy férfi illat, amely kifejezi az olasz életmódot, örökséget és innovációt.

A boltba
Hollister Wave For Him - EDT 100 ml Hollister Wave For Him - EDT 100 ml

Hollister Wave For Him - egy fás-aromás illat modern férfiaknak. A fejben bambusz levél és citrusfélék – grapefruit, egzotikus yuzu – dominál. A szívet a citrus, az ellenálhatatlan levendula és a keserű narancsvirágból kinyert olaj (neroli) dobogtatja. Az alapillatot a tonkabab, a só, a pézsma és a fás illatjegyek szolgáltatják. Na trh byla uvedena v roce 2016.

A boltba
Lanvin A Girl In Capri - EDT 50 ml Lanvin A Girl In Capri - EDT 50 ml

A Girl in Capri egy citrusos-aromás illat a modern nők számára. A Girl In Capri a Lanvina márkától bájos citrusos akkordokat fényes és napsütéses érzések ihlették, melyeket a fiatalos szellem erejének szentelnek. A nap, a nyaralás, a jó hangulat és a fiatal illatot testesíti meg. Friss, gyengéd és édes. Alkalmas mindennapi viseletre. Az illatot 2019-ben mutatták be.

A boltba
Antonio Banderas Her Secret Desire - EDT 80 ml Antonio Banderas Her Secret Desire - EDT 80 ml

A Her Secret Desire az Antonia Banderase márkától egy virágos-gyümölcsös illat, amelyet minden nő számára terveztek. 2019-ben került a piacra.

A boltba
Betty Barclay Tender Blossom - EDT 20 ml Betty Barclay Tender Blossom - EDT 20 ml

A Betty Barclay illat olyan nőknek szól, akik élvezik az élet minden pillanatát, akik természetes bájukkal, nyitott egyéniségükkel és pozitív életképükkel lenyűgözik környezetüket. Vitalitással teli illat, amely egyszerre friss és gyengéd. Az érett dinnye, az exotikus licsi és a gyengéd ciklámen varázslatos fúziója. Az alapot a pézsma, a cédrus és a szantálfa biztosítja.

A boltba
Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - EDT TESZTER 125 ml Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme - EDT TESZTER 125 ml

L´Eau D´Issey Pour Homme egy keleti-fás illat. Ez az illat kivételes férfiaknak szól, akik nagy karizmával rendelkeznek, és akik meghatározzák irányukat,céljukat és pontosan tudják, mit akarnak. Ellenállhatatlan és bájos.

A boltba
Hollister Canyon Escape Man - EDT 100 ml Hollister Canyon Escape Man - EDT 100 ml

A Hollister Canyon Escape for Him Eau de Toilette 2020-ban jelent meg, és a férfi illat közé tartozik. A Canyon Escape for Him eau de toilette a Canyon Escape kollekció része. A bergamott, a kardámom és a fekete bors alkotják a kompozíció kiinduló összhangját. A szívben boróka, zsálya, fű és vetiver van. Az alapot borostyán, tölgymoha és pacsuli zárja.

A boltba
Dior Miss Dior Blooming Bouquet - EDT 150 ml Dior Miss Dior Blooming Bouquet - EDT 150 ml

A Christian Dior Miss Dior Blooming Bouquet 2014 január elején mutatták be. A bársonyos fehér pézsma elegáns kombinációja a frissítő bazsarózsa virágokkal és a lédús gyümölcsökkel selymes kompozíciót hoz létre. Miss Dior Bloooming Bouquet illata mögött Francois Demachy áll, Nathalie Portman lett az arca.

A boltba
Azzaro Wanted Girl Tonic - EDT 50 ml Azzaro Wanted Girl Tonic - EDT 50 ml

Az Azzaro Wanted Girl Tonic egy fiatalos, virágos-gyümölcsös Eau de Toilette nőknek. A fej gyömbérből áll, mámorító kiwi jegyekkel. Az eau de toilette az édes datura és a lédús acai bogyók kombinációjával is kitűnik. Az alsó jegyek a bambusz és a tonkabab illatával varázsolnak el. Az illat 2020-ban került a piacra.

A boltba
Baldessarini Cool Force - EDT 90 ml Baldessarini Cool Force - EDT 90 ml

Törje meg a hétköznapokat a Cool Force by Baldessarini rendkívüli illatával. Hűvös erő a felelős férfiak számára. Rózsafa, szicíliai bergamott, mirtusz és kardámom állítja be az ütemet. Szívében friss tengeri jegyek, neroli, calone és clary zsálya érezhető. Az alapillatot a pacsuli, cédrus, szantálfa és pézsma kombinációja zárja. Az eau de toilette megalkotója Vincent Schaller, aki 2017 elején dobta

A boltba
Versace Dreamer - EDT 50 ml Versace Dreamer - EDT 50 ml

Finom illat a férfiaknak, akik a szépség, az öröm és a harmónia új eszményeit keresik, és akik számára nem léteznek határok. Az illat önmagában meleg és friss, alapja a dohány és a borostyánvirág természetes keverékéből áll össze. A szívillata a len, a liliom és az írisz gyökér virágának esszenciáját tartalmazza. Engedje magát elrabolni a Versace Dreamer parfümmel az álmok és a fantázia birodalmáb

A boltba
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle French Panache - EDT 50 ml Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle French Panache - EDT 50 ml

Az L.12.12 kollekcióból származó Eau De Lacoste L.12.12 Pour Elle French Panache ciprusos-virágos illat nőknek. A fejillatban friss bergamott, lágy rózsabors és aromás fekete ribizli illatot fog érezni. Ezután a rózsa és a samback jázmin virágos kombinációja bontakozik ki, amelyet pezsgő árnyalatai húznak alá. A kompozíciót fehér fa, pézsma és pacsuli zárja. Az illat 2019-ben került a piacra.

A boltba
Yves Saint Laurent L´Homme - EDT 200 ml Yves Saint Laurent L´Homme - EDT 200 ml

Az Yves Saint Laurent L\'Homme eau de toilette a klasszikus férfi illatok közé tartozik, és különösen a fűszeres, fougere illatok kedvelőit fogja vonzani. A friss citrusos nyílást gyömbér egészíti ki, a fehér borsot és a fűszereket ibolya- és bazsalikomlevél puhítja, az alap pedig a cédrus, a vetiver és a tonkabab erős fás jegyeihez tartozik. Egy igazi úriember nem bíz semmit a véletlenre, az illata

A boltba
Nautica Voyage Sport - EDT 100 ml Nautica Voyage Sport - EDT 100 ml

Voyage Sport illata Nautica márka friss, fás illat férfiaknak, melyet először, és 2016 ötvözik bevezetése citrus, koriander, tengeri só és tengeri tónusok -, akkor a szó naplók kialakított szívében pálmalevél, szerecsendió, alma és a zöld bors. A következtetés rögzített illata pacsuli, vetiver, pézsma és a brazil vörös fa.

A boltba
Guerlain Mitsouko - EDT 75 ml Guerlain Mitsouko - EDT 75 ml

A Mitsouko edt nőknek a titokzatos és mély érzések illata. A chypre tónusok merész kombinációja fás akkordokkal olyan remekművé vált, amely eredetiségével megdöbben. A friss fejillat a bergamott a jázmin, a rózsa és a bársonyos őszibarack fenséges keverékévé válik. A titokzatos alap fás és fűszeres akkordokat kapcsol össze, melyek közül kiemelkedik a vetiver füstösen édes illata. Az illat a japán kultúra

A boltba
Salvatore Ferragamo Signorina In Fiore - EDT 1,5 ml - illatminta spray-vel Salvatore Ferragamo Signorina In Fiore - EDT 1,5 ml - illatminta spray-vel

A Signorina In Fiore egy virágos-gyümölcsös női illat a Signorina kollekcióból. A fejillat a sorbet, körte és a gránátalma édes tónusaival nyílik meg. Ezután belép a virágos szívillatba, amelyet jázmin és cseresznye virág képez. Végül beburkolja Önt a szantálfa és a fehér pézsma illataiba. Az illat 2017-ben került a piacra.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben