Victoria´s Secret Lush Air - testpermet 250 ml


7 830 Ft
  • Raktáron
  • Ingyenes szállítás lehetséges

A Victoria's Secret márka Lush Air testpermet friss virágillatba burkol, lótuszvirággal, érzéki pézsmával és a szellő gyengéd simogatásával kísérve.

EAN: 667556710007

Gyártó: Victoria´s Secret

Termékleírás

A Victoria's Secret márka Lush Air testpermet friss virágillatba burkol, lótuszvirággal, érzéki pézsmával és a szellő gyengéd simogatásával kísérve.

Illatos testpermetek

Az Illatos testpermetek alkatézise weboldala a parfümök szerelmeseinek paradicsoma. Itt találhatóak az aromaterápia varázslatával ellátott, lenyűgöző illatok, amelyek az Ön testét és lelkét is elkápráztatják. Engedje, hogy az illatok elvarázsolják Önt és azonnal részesüljön a gyógyító hatásokban! Az Illatos testpermetek alkatézise weboldalán egyedülálló választék várja Önt. Minden parfümünk speciálisan kiválasztott illatokból áll, melyek a megfelelő energiát és egyensúlyt hozzák az életébe. Akár relaxálni, koncentrálni, vagy épp energiaforráshoz jutni szeretne, nálunk megtalálja a tökéletes illatot. Választhat a frissítő citrusok, a romantikus virágok vagy a meleg fás illatok közül - mindannyian garantáltan megtalálhatják a saját személyiségükhöz illőt. Az illatok mellett weboldalunk további széles termékválasztékkal is szolgál. Itt megtalálja a testpermeteket kiegészítő testápolókat és tusfürdőket is, amelyek harmonikusan kombinálják az illatot a bőrtáplálás egészségügyi előnyeivel. Merüljön el az ápolás és wellness világában, érezze a bőre simaságát és a testét átható illatok kellemes érzetét. Az Illatos testpermetek alkatézise vállalat mindent megtesz az Ön elégedettségéért. Kiemelkedő minőségű termékeinket gondos válogatással állítjuk össze, hogy biztosítsuk a maximális elégedettséget. Még ennél is többet nyújtunk Önnek azáltal, hogy minden rendelés mellé egyedi illatmintával kedveskedünk, hogy Ön ki tudja választani az Ön személyiségéhez és vágyaihoz optimálisan illő parfümöt. Számítunk tehát arra, hogy rendelései után újra és újra visszatér Önhöz, mert nálunk megtalálja a tökéletes illatot minden alkalomra. Ha szeretné óvni a testét, békét teremteni a lelkében és egy új dimenzióba repülni az illatok világában, akkor látogasson el az Illatos testpermetek alkatézise weboldalára! Fedezze fel gyógyító illatainkat, és élvezze az aromaterápia által nyújtott hatásokat. Rendeljen most és érd el a vendégszerető, egyedülálló illatélményt!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyiség 250 ml
Típus Test spray
Meghatározás Nőknek
Fej lótuszvirág, pézsma, tengeri szellő
Az illat jellemzői virágos, friss
Fő illat Virág
Mellék illat Frissítő
Termék típusa Spray, permetek
Összetevő lótuszvirág, pézsma, tengeri szellő
0 Ft

Guess Romance Blush - testpermet 250 ml Guess Romance Blush - testpermet 250 ml

Finom virágos testpermet gyümölcsös tónusokkal, amely a nyári idill romantikáját ünnepli. A Love kollekció, hű a Guess szellemiségéhez, egy óda a romantikáról, a csábításról és a szenvedélyről. A Romantic Blush ebben a kollekcióban a nyári idill romantikáját ünnepli virágos harmóniában a bogyók és a pünkösdi rózsa tónusaival. Finom és elbűvölő illat, természetesen csábító. Jó közérzet és érzéki gesztus

A boltba
Guess Sunkissed Flirtation - testpermet 250 ml Guess Sunkissed Flirtation - testpermet 250 ml

A Guess Love kollekcióból származó testpermet nagyon friss, tiszta és csillogó illatokból áll össze. Vedd körül magad friss gyümölcsös illatokkal és könnyed, élénk tónusokkal, amelyek az élvezet és a csábítás pillanatait inspirálják.

A boltba
Tom Ford Ombré Leather (2018) - testpermet 150 ml Tom Ford Ombré Leather (2018) - testpermet 150 ml

Az Ombré Leather (2018) Tom Ford luxus bőr illata férfiaknak és nőknek. A fejillat kardámom fűszert tartalmaz, a szívillat a jázmint bőrrel ötvözi, az alapillatot pedig pacsuli, borostyán és moha teszi teljessé. Ez a kifinomult illatesszencia ellenállhatatlan állatias vonzerőt sugároz. Az elegáns dizájn és az összetéveszthetetlen illat férfiaknak és nőknek egyaránt tetszeni fog, alkalmas nappali és

A boltba
Guess Girl - testpermet 250 ml Guess Girl - testpermet 250 ml

A Guess Girl egy illat, amelyet a kortárs divatélet legcsábítóbb női ihlettek. Csodálatos ívek, kifejező retro macskaszemek. A Guess lány kihagyhatatlan és ellenállhatatlan. A Guess Girl egy friss, gyümölcsös-virágos illat, mindenki megfordul utánad mikor megérzik ezt az illatot. A csomagolás játékosan nőies, és édes rózsaszín dizájnnal rendelkezik. A lágy rózsaszín dobozt fukszia szalag díszíti, amely

A boltba
Playboy Daydreaming - testpermet 250 ml Playboy Daydreaming - testpermet 250 ml

A Playboy Daydreaming testpermet az illatok izgalmas keveréke – a virágzó vadrózsa keveredik a licsi és a fehér pézsma harmonikus illatával. Az illat a belső erő és könnyedség érzését sugározza. Az illat olyan nőknek és lányoknak készült, akik a felhőkben lebegnek, és hagyják, hogy álmaik valóra váljanak.

A boltba
Playboy Like A Queen - testpermet 250 ml Playboy Like A Queen - testpermet 250 ml

A Playboy Like A Queen virágos chypre illat felszabadítja benned a királynőt. Ez az illat a fehér jázmin, az édes mandulatej és a tonkabab kombinációja. A testpermetnek köszönhetően burkolja magát ebbe a jellegzetes és meleg illatba, amely kiemeli személyisége varázsát.

A boltba
Victoria´s Secret Amber Romance - testpermet 250 ml Victoria´s Secret Amber Romance - testpermet 250 ml

Az Amber Romance test spray kellemes és csábító keveréke a fekete cseresznyének, szantálfának, vaníliának és az édes tónusoknak. A szívillatban rejtőzik a tej, a cukor és az ámbra illatjegyei. A kompozíciót az aloé vera egészíti ki. Borítsa be magát az Amber Romance selyem illatába, amely a Victoria Secret márkától származik.

A boltba
Kenzo Flower By Kenzo - haj- és testpermet 100 ml Kenzo Flower By Kenzo - haj- és testpermet 100 ml

Mivel a pipacsnak nincs illata, így a Kenzo létrehozott neki egyet. Nagyon egyedi, erős, egyszerű és érzéki virágok. A maga egyszerűségében szép, törékeny és erős, kiszámíthatatlan. Megszületni, nőni, virágozni, ragyogni... Ez a pipacs négy életszakasza. Légy olyan, mint ő, és ne félj ragyogni!

A boltba
Britney Spears Curious - testpermet 236 ml Britney Spears Curious - testpermet 236 ml

Az édesebb, virágos Curious illat testpermet formájában a fiatal nőknek készült, akik szeretnek provokálni és szeretik a kísértést. A magnólia és az aranykörte pezsgő csúcsjegyeivel, valamint a fehér virágok, lótuszvirág és tubarózsa szívjegyeivel vonzó és összetéveszthetetlen esszenciát alkot. A varázslatos benyomást a jázmin, a rózsaszín ciklámen, a vanília, a szantálfa és a könnyű fa fenséges alapja

A boltba
Victoria´s Secret Private Sundeck – testpermet 250 ml Victoria´s Secret Private Sundeck – testpermet 250 ml

A Victoria\'s Secret Private Sundeck testpermet az ananász bódító, édes illatával lepi meg, melynek egzotikus aromája a napsütötte citrusfélék friss jegyeivel és a tonkabab édes jegyeivel párosul. Burkold magad egy kellemes, elbűvölő illatba, amely feldobja a napodat. A testfátyol illatosítja a bőrt és kellemes felfrissülést ad.

A boltba
Victoria´s Secret Lush Air - testpermet 250 ml Victoria´s Secret Lush Air - testpermet 250 ml

A Victoria\'s Secret márka Lush Air testpermet friss virágillatba burkol, lótuszvirággal, érzéki pézsmával és a szellő gyengéd simogatásával kísérve.

A boltba
Guess Sexy Skin Solar Warmth - testpermet 250 ml Guess Sexy Skin Solar Warmth - testpermet 250 ml

Adja át magát az örömnek és élvezetnek a Sexy Skin Solar Warmth egyedi, virágos-gyümölcsös nyári illatának köszönhetően. Burkolja be magát a friss citrusok mámorító jegyeivel, amelyeket a rózsabors vagy a finom kókusz kísér. Az édes őszibarackvirág találkozik a sambac jázminnal és a hibiszkuszvirággal, míg a nyár illata a szantálfával, vanília orchideával és érzéki pézsmával párosuló tengeri alga akordoknak

A boltba
Guess Seductive Red - testpermet 250 ml Guess Seductive Red - testpermet 250 ml

A Guess Seductive Red Women testpermet stílusos, nőies illatot kínál. Önbizalmat áraszt, és elegáns vörös-arany színével is lenyűgöz. A fejillatban a mandula, a cseresznye és a rózsabors tónusai dominálnak, míg a szívben a cseresznyevirág, a magnólia és az ibolya adja meg a hangot. Tonkabab, vanília és szantálfa érzékien teszi teljessé az egész kompozíciót. Gyümölcsös illat, amely varázslatosan vo

A boltba
Victoria´s Secret Sparkling Crème - testpermet 250 ml Victoria´s Secret Sparkling Crème - testpermet 250 ml

A Victoria\'s Secret Sparkling Crème testpermet a finom kókusz, az érzéki gardénia és a mályvacukor édes illata édes, ínyenc jegyeivel burkolja be Önt. Az illat kellemes felfrissülést és egyedi illatjegyet kínál, amely felejthetetlenné teszi.

A boltba
Victoria´s Secret Love Spell Golden - testpermet 250 ml Victoria´s Secret Love Spell Golden - testpermet 250 ml

A Victoria\'s Secret márkás Love Spell Golden testpermet kellemes, virágos-vaníliás illattal lep meg. A vanília és a nektarin optimista kombinációja tamarinddal megörvendezteti érzékeit és lelkét. A testpermet nemcsak egyedi és vonzó illatot kínál, hanem kellemes felüdülést is.

A boltba
Victoria´s Secret Pink Golden Pear - testpermet 250 ml Victoria´s Secret Pink Golden Pear - testpermet 250 ml

A Victoria\'s Secret Pink Golden Pear testpermet édes, nőies illatba burkol. Az érett körte és az ízletes méz nagyon vonzó kombinációja megörvendezteti érzékeit és lelkét. A testpermet nemcsak egyedi és vonzó illatot kínál, hanem kellemes felüdülést is.

A boltba
Victoria´s Secret Sugar Blur – testpermet 250 ml Victoria´s Secret Sugar Blur – testpermet 250 ml

A Victoria\'s Secret márkás Sugar Blur testpermet ellenállhatatlan, édes illattal burkolja be Önt. A finom málna arany borostyánnal és a vaníliás cukor ínyenc jegyeinek érzéki kombinációja elkápráztatja érzékeit és lelkét. A testpermet nemcsak egyedi és vonzó illatot kínál, hanem kellemes felüdülést is.

A boltba
Victoria´s Secret Sunshine Haze - testpermet 250 ml Victoria´s Secret Sunshine Haze - testpermet 250 ml

A Victoria\'s Secret Sunshine Haze testpermet optimista, örömteli illatba burkol. A jázmin és a lonc friss, virágos kombinációja gyengéd gyöngyvirággal megörvendezteti érzékeit és lelkét. A testpermet nemcsak egyedi és vonzó illatot kínál, hanem kellemes felüdülést is.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben