Fali lámpa Seed ernyő fehér


16 990 Ft
  • Raktáron

A sokoldalú Seed fali spotlámpa fa fali konzollal és forgatható fém spotlámpával vizuálisan kiválóan illeszkedik a rurálisan kialakított lakókörnyezethez; funkcionálisan pedig egyedileg állítható fényirányt kínál. - kívülről dimmelhető

EAN: 4004353350016

Gyártó: Brilliant

Termékleírás

A sokoldalú Seed fali spotlámpa fa fali konzollal és forgatható fém spotlámpával vizuálisan kiválóan illeszkedik a rurálisan kialakított lakókörnyezethez; funkcionálisan pedig egyedileg állítható fényirányt kínál. - kívülről dimmelhető

Spotlámpák

A Spotlámpák alkatézis weboldal egy olyan oldal, amely a belső lámpák kategóriájában az alkatrészekről, azok összeszereléséről, a beüzemelésről és a javításról tartalmaz információkat. Az oldal célja az, hogy a látogatók szakértő segítséggel képesek legyenek megjegyezni az alkatrészeket, a csatlakozódugókat, a feszültség beállítását és minden olyan információt, amely a hatékony és biztonságos használatot garantálja. A weboldal különböző típusú lámpákat mutat be, mint például a mennyezeti pontszpotok, a fali pontszpotok és a beépített pontszpotok. Részletes információkat ad arról, hogy mi jellemző ezen típusokra, milyen funkcióval rendelkeznek és milyen helyzetekben célszerű használni őket. Emellett az oldalon láthatja az alkatrészek részletes leírását, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az adott lámpák optimálisan működjenek. Az alkatrészek összeillesztése sok esetben bonyolult folyamat. Az oldal azonban segítséget nyújt annak érdekében, hogy a látogatók számára egyszerűbbé váljon az összeszerelés folyamata. Az oldalon található képek és videók rendkívül hasznosak, amelyek megmutatják, hogyan kell elvégezni a pontszpot összeszerelését, a csatlakozási pontokat és az elektronikus alkatrészekről szóló információkat. Az oldal tanfolyamként is funkcionál. Az oktatóanyag döntően a belső lámpákhoz szükséges alkatrészekre és a telepítésre fókuszál, valamint részletes leírást tartalmaz arról, hogyan lehet a javítás folyamatát végrehajtani. Az oldal célja, hogy a látogatók könnyebbé váljon megérteniük a belső lámpák jellemzőit és használatát, valamint javításuk módját. Összegezve, a Spotlámpák alkatézisével foglalkozó weboldal egy rendkívül hasznos eszköz azok számára, akik a belső lámpákkal kapcsolatos alkatrészekről, összeszerelésről, javításról és beüzemelésről szeretnének információt szerezni. Az oldal kiválóan alkalmas olyan szakmai csoportok számára, akik olyan embernek dolgoznak, akiknek foglalkozniuk kell a belső lámpákkal nap mint nap, valamint azoknak, akik otthon szeretnének kisebb javításokat elvégezni és kreatívan fellépni a belső világításuk terén.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Lindby Joffrey mennyezeti spotlámpa 3izzós fehér Lindby Joffrey mennyezeti spotlámpa 3izzós fehér

A Joffrey mennyezeti reflektor három feje optimális megvilágítást biztosít a helyiségben. Ráadásul a világítás az illesztések segítségével igény szerint állítható.

A boltba
Lindby Quitana mennyezeti spotlámpa egy izzós Lindby Quitana mennyezeti spotlámpa egy izzós

Quitana mennyezeti spot acélból készült, stílusos kivitelben, fa elemekkel A Quitana mennyezeti spot a fa és az acél optikát ötvözi modern és feltűnő megjelenésében. A mennyezeti lámpatest fenyőfából készült, amely négyzet alakú, és az alapot képviseli. A lámpatest sötét acélból készült, ferdén emelkedik, és egy foglalatban végződik, amelybe a fényforrást kell behelyezni. A barna fa és a sötét acél

A boltba
Leonor fehér mennyezeti lámpa, GU10 Leonor fehér mennyezeti lámpa, GU10

A Leonor mennyezeti lámpa formájával kissé rusztikus, ha nem is antik hatást kelt. GU10 izzókkal van felszerelve.

A boltba
Lindby Esami spotlámpa, egy izzós Lindby Esami spotlámpa, egy izzós

Egylámpás reflektor Esami modern kivitelben, fekete színben Az Esami spotlámpa elegáns kialakításával pontszerző, és számos belsőépítészeti stílusba beilleszthető. Mind a kerek szerelőlemez, mind a henger alakú reflektor fémből készült, és fekete színű fényezéssel van bevonva. A reflektor könnyedén állítható a pozíciójában, így a helyiség bizonyos területeit célzottan megvilágíthatja. Az IP44-es védettségnek

A boltba
Arcchio Iavo mennyezeti spot, szögl, alu, 3izzós Arcchio Iavo mennyezeti spot, szögl, alu, 3izzós

A henger alakú lámpafejekkel az Iavo reflektor nagyon modern és egyszerű megjelenésű. Az árnyékolók elforgathatók és elfordíthatók.

A boltba
Csavar, forg., két égő, fekete Csavar, forg., két égő, fekete

A kétlámpás Twist mennyezeti spotlámpa fémből készült, elegáns fekete kivitelben. Két forgó és forgatható árnyékolóval rendelkezik. Ezeket egy-egy sárgaréz színű elem díszíti, ami elegáns és elegáns megjelenést kölcsönöz a lámpatestnek. Az alul nyitott árnyékolóknak köszönhetően a Twist ideális dekoratív izzólámpákhoz és retrofit lámpákhoz

A boltba
menny. spot Stofa csillagdekor., szür., 2 égő menny. spot Stofa csillagdekor., szür., 2 égő

A kétlámpás mennyezeti spot Stofa egy fekete fémtartóból és két szürke, hengeres szövetárnyékolóból áll, amelyek finom lyuk- és csillagmintával vannak ellátva. Bekapcsolva ez különösen szép fényhatásokat hoz létre a környezetében, oldalt. Az árnyékolók rugalmasan igazíthatók, hogy a közvetlen fényt a kívánt területre irányítsák.

A boltba
Cloudy, három égős, fekete menny. spot Cloudy, három égős, fekete menny. spot

A Cloudy mennyezeti spotlámpa robusztus fémből készült, és tudatosan a modern, egyszerű kialakításra összpontosít. A GX53 foglalatokhoz való izzók nem tartoznak a szállítási terjedelemhez, és saját kívánsága szerint választhatók.

A boltba
Spotlight Sean kétégős, fekete Spotlight Sean kétégős, fekete

A Sean kétlámpás spotlámpa visszafogott és modern kialakítású. A matt fekete felület egyértelmű kijelentést tesz. A két spot elforgatható és elfordítható, ami lehetővé teszi a lámpatest nagyon rugalmas beállítását.

A boltba
Bubbles LED mennyezeti lámpa, IP44, két égő Bubbles LED mennyezeti lámpa, IP44, két égő

A modern Bubbles LED mennyezeti spotlámpa alkalmas a fürdőszobába. Két spotlámpával rendelkezik, amelyek külön-külön beállíthatók, és egy kis buborékhatású akrilbetéttel vannak ellátva. - Védelmi osztály IP44

A boltba
Lindby Eridia mennyezeti spot fekete 6 égős hosszú Lindby Eridia mennyezeti spot fekete 6 égős hosszú

Az Eridia mennyezeti spotlámpa kompakt kialakításával győz meg. A füstölt üvegből készült lámpaernyők nagyon különleges fényakcentusokat adnak a szobában - gyönyörű fényforrás a modern belső terekbe.

A boltba
Pago menny. spot, egy égő, fehér Pago menny. spot, egy égő, fehér

A fémből és műanyagból készült, forgatható Pago mennyezeti spotlámpa az 1960-as évek dizájnját idézi, amely ma is ugyanolyan aktuális, mint akkoriban volt, és sok modern belső térbe illik.

A boltba
Lindby Flintos rácsos spotlámpa, egy égő, fekete Lindby Flintos rácsos spotlámpa, egy égő, fekete

Ez a reflektor ketreces árnyékolóval rendelkezik, és rugalmasan mozgatható. A dizájn ugyanúgy beilleszthető az ipari stílusokba, mint a vintage hangulatú belső terekbe

A boltba
SEGULA fali lámpa Moxie Wave, fekete, egy izzós SEGULA fali lámpa Moxie Wave, fekete, egy izzós

A Moxie Wave fali lámpa időtlen és stílusos. Teljesen feketében van tartva. Az izzótartón kívülről gyönyörű vonalas minta is található, ami különleges megjelenést kölcsönöz a fali lámpának. Kialakításának köszönhetően a Moxie Wave számos belső térbe és berendezési stílusba jól integrálható. A dekoratív fényforrás különösen alkalmas a megvilágításra.

A boltba
Loxy LED fali spotlámpa, fekete, 1 izzó Loxy LED fali spotlámpa, fekete, 1 izzó

Fekete-fehér megjelenésével az egylámpás LED-fali spot Loxy tökéletesen illeszkedik számos belsőépítészeti stílushoz. A tartozék egy hozzá illő, E14-es talpú LED izzó.

A boltba
Gearwood mennyezeti spot 4 izzós, szürke Gearwood mennyezeti spot 4 izzós, szürke

A többlángú Gearwood mennyezeti spotlámpa divatos vintage dizájnban mutatkozik be, és az elforgatható és forgatható fényforrásoknak köszönhetően igény szerinti világítást tesz lehetővé.

A boltba
Mennyezeti spotlámpa Dinók, 3 izzós Mennyezeti spotlámpa Dinók, 3 izzós

A háromlámpás Dinos mennyezeti spotlámpa kerek mennyezeti lemezét különböző színű dinoszauruszok, egy vulkán, valamint különböző növények díszítik. A három, külön-külön állítható spotlámpa egy-egy GU10 izzó számára kínál helyet (nem tartozék).

A boltba
Mennyezeti spotlámpa Sky, 5 izzós, fekete/arany Mennyezeti spotlámpa Sky, 5 izzós, fekete/arany

A Sky mennyezeti lámpa öt spotlámpából áll, és acélból készült. A reflektorok aszimmetrikusan vannak a kerethez rögzítve.

A boltba
Mennyezeti spotlámpa Yoga Premium fekete/rattan 3 lámpás. Mennyezeti spotlámpa Yoga Premium fekete/rattan 3 lámpás.

A háromlámpás Yoga Premium mennyezeti spotlámpa fekete porszórt acélból készült, és forgatható spotlámpa fejekkel van felszerelve, amelyek bármikor igény szerint beállíthatók. Az árnyékolók rattan megjelenésűek, és természetes hatást kölcsönöznek az összképnek.

A boltba
BEGA Studio Line Spot aszimmetrikus fekete/réz Ø19cm BEGA Studio Line Spot aszimmetrikus fekete/réz Ø19cm

A Studio Line LED mennyezeti spot egy gömb alakú, öntött alumínium házból áll, bársonyos matt felülettel. A ferdén lefelé néző fénynyílás belső felülete matt fémes felületű, és krómszínű véggyűrű szegélyezi. A melegfehér LED-fényt egy eloxált, ultra-tiszta alumíniumból készült reflektoron keresztül alacsony veszteséggel irányítják kifelé - külső DALI-dimmelés - jó színvisszaadás: CRI > 90 - 360°-ban

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Product Images
Ingyenes szállítás
WoodWick Illatgyertya Indigo Suede 609,5 g - nagy
8 940 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
mennyezeti lámpa futball labda, műanyag
20 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ICONE LED fali lámpa Petra 21.L, arany, fekete
155 778 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ANTA-Tight Crop-862227306-1-SS22_Q2-Purple Lila M
13 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
FRANDSEN Ball Single állólámpa, sötétszürke
115 463 Ft
Az ár frissült 13.05.2024
Asztali lámpa bambusz, barna-fekete arany
168 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
lámpa Routatorre Mobil szövet ernyővel
148 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Formatervezett csillár Puppet Murano üveg
1 159 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Calvin Klein Férfi fürdőnadrág KM0KM00824-BEH M
13 060 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 40%
DIOR J'Adore Roller Pearl EdP 20 ml
19 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 49%
Desigual Női bokacipő Base Stretch Lette 23WSTP022000 41
29 000 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
NORTHFINDER-WINIFRED-526-inkblue Kék XS
23 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
ZIENER-DALLEN-808312-737-poison yellow Sárga 9
11 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Férfi fürdőnadrág UM0UM03258-DW5 L
27 310 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Tommy Hilfiger Női farmer dzseki DW0DW172141AB M
54 630 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben